نمای بایرامیکس : یک نمای ساختمانی فوق العاده
نمای بایرامیکس در واقع یک نمای تزئینی برای ساختمان است که بعد از خشک شدن حالت تزئینی میگیرد . سامان دکو در این مقاله شما را با این نمای فوق العاده آشنا میکند. با ما همراه باشید :
مقدمه ای بر طراحی نما بایرامیکس برای ساختمان :
بایرامیکس برای اولین بار در سال1993 میلادی توسط یک گروه در ترکیه تولید و به دنیا عرضه شد. بایرامیکس یک سیستم پوشاننده تزیینی است که برای نماهای داخلی و خارجی استفاده میشود. این محصول به صورت ملات بوده و متشکل از مخلوط دانه های گرانیتی و مرمر سرامیزه با تنوع رنگ فراوان و دانه بندی های متعدد، رزین های طبیعی و مصنوعی و سایر افزودنی ها می باشد. بایرامیکس بعد از اجرا و خشک شدن، نمای سنگ تزئینی به خود می گیرد. سختی، مقاومت مکانیکی، فیزیکی، شیمیایی مواد تشکیل دهنده زیاد بوده و در طی مدت زمان طولانی از دوام رنگ و میزان پیوستگی ذرات کاسته نمی شود.
مزایای طراحی نما بایرامیکس :
1. دارای رنگ های متنوع
2. پیاده سازی آسان و سریع
3. مقاوم در برابر شرایط نامساعد جوی
4. قیمت مناسب
5. نگهداری و تعمیر آسان
6. قابلیت شستشو با آب
کاربرد نمای بایرامیکس در ساختمان
نمای ساختمان نقش مهمی در زیبایی و دوام یک بنا ایفا می کند. در واقع نما را می توان پوسته یک ساختمان دانست که آن را در برابر عوامل مختلف محیطی مخافظت می نماید. اگر به ساختمان های اطراف خود نگاهی بیندازید متوجه نماهای گوناگون خواهید شد. در نماکاری یک بنا با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه نسبت به انتخاب نوع مصالح اقدام می گردد. از جمله مصالحی که در اجرای نمای ساختمان از آن ها استفاده می شود سنگ، چوب ترمو، ورق های آلومینیوم کامپوزیت، آجر، فلز و … هستند که هر کدام معایب و مزایای مخصوص به خود را دارند. برای آشنایی با انواع نمای ساختمان به لینک مورد نظر مراجعه کنید. هر چند نمای اکثر ساختمان ها در کشور از آجر و سنگ است اما طراحان و معماران برای ایجاد نمای مدرن، مصالح را به صورت تلفیقی به کار می برند.