طراحی نما کامپوزیتی در ساختمان چیست؟

طراحی نما کامپوزیتی در ساختمان چیست؟

طراحی نمای کمپوزیتی همان نمای آلمینیومی است که این قابلیت را به طراح و شما میدهد که دست به ایده های خلاقانه برای ساختمان خود بزنید. تیم متخصص و مجرب سامان دکو قصد دارد در این مقاله شما را با طراحی نمای کمپوزیتی در ساختمان آشنا کند. در انتهای مطالب شما میتوانید با ارسال نظرات و پیشنهادات خود به ما در ادامه این مسیر دشوار کمک کنید .

مقدمه ای بر طراحی نما کامپوزیتی ساختمان :
کامپوزیت متشکل از دو لایه آلومینیوم با یک هسته پلی اتیلنی است. خواص طبیعی این مواد باعث شده است که طیف گسترده ای از نماهای خلاقانه را در اختیار مهندسین و معماران قرار بگیرد.بخشی از این ویژگی های ذاتی عبارتند از: شکل پذیری بالا، صاف و یکدست بودن، استحکام بالا در برابر شرایط متغییر جوی.
کامپوزیت یکی از مصالح ترکیبی، متشکل از دو لایه پوششی آلومینیوم با یک هسته پلی اتیلن می باشد. امکانات بی نظیر این متریال طیف گسترده ای از راه حل های خلاقانه را در اختیار معماران قرار داده است. این متریال ماهیاتاً ترکیبی است از مجموعه قابلیت هایی نظیر : شکل پذیری، سطوح صاف و یکدست، استحکام و پایایی در برابر شرایط متغیر جوی و نیز با توجه به ساختار ترکیبی آن، به صورت های گوناگونی می تواند عرضه گردد. پنل های آلومینیوم کامپوزیت می توانند بدون آنکه سختی و استحکام خود را از دست دهند، بنا به صلاح دید معماران در طراحی نما، به اشکال گوناگون تبدیل شوند.
ورق آلومینیوم کامپوزیت در حقیقت ترکیب لایه‌ای متریال‌هایی مانند پلاستیک فشرده و یک ‌لایه نازک چند میلی‌متری از فلز آلومینیوم است. رنگ ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت عموماً به‌صورت آزادانه اجرا می‌شود و دارای طیف وسیعی از رنگ‌ها برای فرآورده کردن نیاز مشتری است. این نما یکی از پرکاربردترین نمای به‌کاررفته در ساختمان است.
کامپوزیت پنل آلومینیوم را می توان با طرح سنگ یا طرح چوب پیاده سازی کرد . ورق های طرح سنگ شامل سه لایه پوشش رنگی لمینیت شده بر روی سطح آلومینیوم در طرح ها و رنگ های متنوع می باشد . ورق طرح چوب نیز قابلیت کاربرد در داخل و خارج ساختمان را دارد این ورق ها از یک لایه لمینیت شده تشکیل شده است .

طراحی نما کامپوزیتی در ساختمان چیست؟
طراحی نما کامپوزیتی در ساختمان چیست؟

مزایای طراحی نما کامپوزیتی :
1. زیبایی و درخشندگی خودکار ورق های آلومینیومی
2. قابلیت تمیزی خودکار
3. پیاده سازی در رنگ های متنوع
4. انعطاف پذیری ورقها
5. اجرای سریع
6. سبک
7. طول عمر بالا
8. عایق صوتی و حرارتی
9. مقاوم در برابر اشعه های مضر خورشیدی

طراحی نما کامپوزیتی در ساختمان چیست؟

معایب طراحی نما کامپوزیتی :
1. عدم مقاومت در برابر ضربه و فشار شدید
2.نمای کامپوزیت ازنظر صرفه اقتصادی کمی گران‌تر از نماهای عمومی دیگر است و دوام نسبتاً پایینی دارد.