آشنایی با کابینت تمام چوب (کابینت چوبی)

آشنایی با کابینت تمام چوب (کابینت چوبی)

چوب از اصلی ترین و مهم ترین ابزار برای زندگی بشر است و تاثیرات زیادی در محیط زندگی دارد. استفاده از چوب در هر بخش از خانه زیبایی منحصر به فردی به آن فضا میدهد و این خاصیت چوب است . با دکوراسیون کابینت های چوبی , طبیعت را به خانه های خود ببرید . سامان دکو در این پست به شما اطلاعاتی جامع در خصوص این نوع کابینت ارائه میدهد و امیدواریم که مورد پسند شما عزیزان قرار گیرد.
چوب همیشه در خود حسی از طبیعت و تازگی رو به همراه داره و علاوه بر این ها، همواره همراه با حسی نوستالژیک است. این احساسات باعث میشه که ما میل و رغبت زیادی به استفاده از چوب و یا طرح های اون در دکوراسیون داخلی خانه و آشپزخانه داشته باشیم. کابینت چوبی و کابینت روکش چوب، از کابینت های دوست داشتنی و در عین حال گران قیمت بازار هستند.

مقدمه ای بر کابینت چوبی :
از گران ترین انوع کابینت می باشد چرا که از چوب خالص برای ساخت آن استفاده می گردد که قیمت زیادی دارد. یونیت (اسکلت) کابینت در برخی موارد با متریالی مانند ام دی اف و در برخی موارد از چوب ساخته می شود. کابینت تمام چوب پس از اجرا با رنگ پلی استر پوشش پیدا کرده و از زیباترین انواع کابینت است.

کابینت چوبی لوکس‌ترین و اصیل‌ترین نوع کابینت محسوب می‌شود و همواره طرافداران خاص خود را داشته و دارد. هیچ عنصری نمی‌تواند حس آرامش و گرمای چوب را در فضای داخلی بویژه آشپزخانه ایجاد نماید .

آشنایی با کابینت تمام چوب (کابینت چوبی)

ویژگی‌های کابینت چوبی
تنوع طبیعی در رنگ و بافت، مقاومت در برابر رطوبت، دوام و کیفیت و طول عمر بالا و اصالت را می‌توان از جمله ویژگی‌های این نوع کابینت دانست. همچنین با چوب می‌توان انواع سبک‌های مدرن و کلاسیک کابینت را طراحی و اجرا نمود .
قیمت این کابینت ها بر اساس عواملی همچون نوع چوب ، متراژ و پیچیگی طرح متغیر است و از جمله کابینت‌های سفارشی محسوب می‌گردد

تمیز کردن کابینت چوبی
کابینت از جمله المان هایی است که که مدام در معرض ذرات چربی ناشی از پخت و پز و یا گرد و غبار قرار دارد. این ذرات به مرور زمان بر سطوح مانده و تمیز کردن آن ها سخت می شود. اما اگر آن را به صورت مدام تمیز کنید همواره براق و عاری از آلودگی خواهد بود. به منظور پاک کردن آلودگی از سطح آن می توانید از محلول رقیق سرکه سفید و آب یا مایع ظرفشویی و آب استفاده کنید. این محلول ها به رنگ کابینت آسیب نمی زنند و ظاهر زیبای آن را خدشه دار نمی کنند.

آشنایی با کابینت تمام چوب (کابینت چوبی)

معایب کابینت چوبی
کابینت چوبی 2 تا عیب مهم داره. مورد اول قیمت کابینت چوبی که بسیار زیاده. تقریبا همه ی ما قیمت اون جنسی که خرید میکنیم برامون مهمه. دوست داریم بهترین متریال رو با توجه به قیمتی که مدنظرمونه انتخاب کنیم و جنسی که خرید میکنیم ارزش پولی که براش پرداخت کردیم رو داشته باشه. مدل های کابینت چوبی ارزش قیمتی ک براش پرداخت میشه رو داره اما مساله اینجاست که بودجه ی مامحدوده و قیمت کابینت خیلی زیاده!! حالا باید چکار کنیم؟ نمیشه از کابینت چوبی استفاده کرد؟! باید بگم از خود کابینت چوب شاید نشه استفاده کرد اما از کابینت های مشابه با طرح کابینت چوب و کابینت های روکش چوب میشه استفاده کرد. در مورد کابینت روکش چوب در پست های بعدی براتون توضیح میدم.

اما مورد دوم. این مورد به رنگ آمیزی این کابینت ها برمیگرده! رنگ های مورد استفاده در کابینت چوب، از نوع پلی استر هستن. این رنگ ها کیفیت خوبی دارن اما ایرادشون اینه که قابلیت لکه گیری ندارن و در صورت آسیب دیدن باید به صورت کامل تعویض بشه!

آشنایی با کابینت تمام چوب (کابینت چوبی)

مزایای کابینت چوبی
بذارین همین اول نتیجه ی کل این مقاله رو بگم. در مورد کابینت چوبی باید بگم: آنچه همه خوبان دارند! هر مزیتی که فکر کنین در کابینت های چوب وجود داشته و میشه گفت از نظر فنی یکی از بهترین متریال ها و اصیل ترین متریال موجود در بازار بوده و پر از مزیته.
با وجود کابینت چوب حسی ناب میتونین داشته باشین. حسی برخواسته از اینکه متریالی کاملا طبیعی و لاکچری در آشپزخانه ی شما وجود داره.

آشنایی با کابینت تمام چوب (کابینت چوبی) – معایب و مزایای کابینت چوبی – سایت تخصصی کابینت های تمام چوب – آشنایی با کابینت تمام چوب – انواع کابینت های تمام چوب