ویژگی های پارتیشن ام دی اف (MDF) و PVC (پی وی سی) در ساختمان شما
سامان دکو در این پست قصد دارد پارتیشن ام دی اف را به شما معرفی کند . پارتیشن های ام دی اف مانند هر نوع پارتیشن دیگری , به انواع ساختمانی , اداری , دکوراتیو , مسکونی و … قابل معرفی است. در ابتدا ما پارتیشن پی وی سی را بررسی خواهیم کرد :
پارتیشن PVC
پی وی سی یا ونیل نوعی پلاستیک سخت است که توسط روان کننده ها انعطاف پذیر میشود. این ماده بسیار سبک بوده و در ساخت پارتیشن برای تفکیک سازی فضا کاربرد دارد. از مزایای PVC میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
قیمت پی وی سی بسیار مناسب و وزن آن سبک میباشد.
مقاومت این ماده در برابر رطوبت بسیار بالاست.
نگهداری و نظافت از پارتیشن های PVC آسان است و تنها با یک دستمال مرطوب میتوان آنها را تمیز نمود.
پارتیشن های پی وی سی در رنگ های متنوع طراحی میشوند.
این نوع پارتیشن عایق صوتی بوده و فضایی آرام برای ساکنین ایجاد میکند.
پارتیشن های ساخته شده از جنس پی وی سی مقاومت و استحکام بالایی دارند.
در پارتیشن ام دی اف ستونها و قسمتهای اصلی آن از آلومینیوم ساخته شده و برای ساختار ظاهری آن از ام دی اف و یا شیشه یا مواد دیگر استفاده میشود. از مزایای استفاده از پارتیشن ام دی اف میتوان به اندازههای مناسب شیت ام دی اف، برش و فرم دهی آسان، دوام و استقامت مناسب و تنوع طرح و رنگ اشاره کرد.
ضعف و سستی ام دی اف نسبت به آلومینیوم، همچنین مقاومت کم آن در مقابل حرارت و رطوبت و همچنین تغییر شکل ظاهری ام دی اف در صورت استفاده از جنس نامرغوب، از معایب پارتیشن ام دی اف است.
دلایل استفاده شرکتها و سازمانها از پارتیشن اداری ام دی اف عبارتند از:
ظاهر زیبا و تنوع طرح و رنگ برای دکوراسیون محیط
مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر روشها
قابلیت تغییر ساختار پارتیشن اداری ام دی اف پس از پیاده سازی
سرعت در تولید و نصب
وزن مناسب پارتیشن اداری ام دی اف
پارتیشن اداری ارزان
پارتیشن های دو جداره با جنس ام دی اف به دلیل استفاده از مواد اولیه چوبی مانند ام دی اف و یراق آلات ارزانتر و هزینه جانبی ارزان تر مانند نصب نسبت به پارتیشن های آلومینیومی قیمت کمتری دارند
مصرف کنندگان مستقر در واحد های اجاره ای یا شرکت هایی با رویکرد هزینه کم میتوانند برای پوشش و جداساری فضای کاری خود را انتخاب فرمایند