معایب و مزایای رنگ مولتی کالر در نقاشی ساختمان

معایب و مزایای رنگ مولتی کالر در نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان باعث ایجاد زیبایی بیشتر و ویژگی های بصری مورد نظر شما در خانه میشود. با استفاده از نقاشی در ساختمان شما به راحتی میتوانید فضای مورد نظر خود را به یک فضای آرام و بدون استرس و عاری از هرگونه بی نظمی تبدیل کنید. سامان دکو در این پست به شما یکی از چندین متریال رنگ ساختمانی را معرفی میکند که رنگ مولتی کالر نام دارد و برای انواع سطوح قابل استفاده است .

کاربرد مولتی کالر در کجاست؟
مولتی کالر یک رنگ شیک و همین طور اسپرت می‌باشد که مورد استفاده در نقاشی ساختمان از جمله در فضاهای داخل ساختمان مانند دفاتر کار، محیط‌های فروشگاهی، راه پله‌ها، اتاق‌های خواب و یا حتی سایر محیط‌های منزل به کار می‌رود. بافت‌های سلولی بسیار ریز این رنگ که با انتخاب مشتری در رنگ‌های متنوعی خودنمایی می‌کند فضای تک و خاصی به محیط مورد نظر شما می‌بخشد و چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند.

 

معایب و مزایای رنگ مولتی کالر در نقاشی ساختمان

مزایای مولتی کالر:
شستشوی آسان: رنگ مولتی کالر با آب و انواع شوینده ها براحتی قابل شستشو می‌باشد و مقاومت عالی در برابر رطوبت و شستشو دارد.
ترمیم: در صورت آسیب دیدگی به سادگی با کمترین مواد و به بهترین وجه ممکن قابل ترمیم است.
بدون نیاز به حلال: از آنجایی که رنگ مولتی کالر برخلاف رنگ های موجود در بازار جهت اجرا نیاز به هیچ گونه حلالی ندارند، در محیط ایجاد بوی نامطبوع نمی‌کند و به همین دلیل در مکان هایی که امکان تخلیه کامل و طولانی مدت آن ها وجود ندارد، نظیر منازل مسکونی، مراکز درمانی، مراکز آموزشی، هتل ها و … براحتی قابل اجرا می‌باشد.
بدون پوسته شدن، رنگ پریدگی و زرد شدن: رنگ های مولتی کالر با ایجاد سطحی با دوام و استثنائی در مقابل رنگ پریدگی، زرد شدن، پوسته شدن، خراشیدگی و از بین رفتن لایه رنگ روی سطح بسیار مقاوم است.
تنوع و گستردگی در طرح و رنگ: با توجه به فرمولاسیون خاص این نوع رنگ امکان ساخت رنگ های متنوع و منطبق با هر سلیقه برای ایجاد سطوحی زیبا و چشم نواز را فراهم می‌ کند.
ضد شوره، خزه و رطوبت: این رنگ ها خاصیت ضد آب داشته که در نتیجه باعث عدم موردی همچون شوره و … می‌باشد.
فوق العاده تزئینی: طرح های متنوع در رنگ های مختلف، بافت ویژه رنگ، مات و کم جلا بودن رنگ، مشکلاتی از قبیل موج و خرابی سطح زیر کار را در خود محو می‌ کند.
ضخامت کم: بافت زمینه دانه های رنگی بر روی فیلم کمتر از یک میلمتر دارد.
قابل اجرا بر روی تمامی‌ سطوح: رنگ های مولتی کالر دکوراتیو بوده و یک لایه فیلم بر روی سطوح ایجاد می‌نماید و بسیار مناسب برای سطوح (گچ، سیمان، بتون، آهن، چوب، رنگ، سنگ، کاشی، پلاستیک، رنگ روغن، کنتیکس و …) می‌باشد.
سرعت بالا در اجرا: به علت وجود تکنولوژی بالا در ساخت دستگاه های اجرای این رنگ سرعت قابل توجهی در اجرای آن بر روی سطوح آماده وجود دارد و امکان پوشش دهی بر روی سطوحی که دور از دسترس می‌باشند ایجاد شده است. (مثال: لوله ها، رادیاتورها و … ).
چسبندگی بالا: قدرت چسبندگی بالا بر روی سطوح اجرایی دارد.
آنتی گرافیتی: مقاومت عالی در برابر رنگ بری اشعه ماورای بنفش و امکان جابجایی وسایل نصب شده بدون تغییر رنگ محسوس با سطوح مجاور.
ضربه پذیر و مقاوم در برابر تغییر حجم سطوح یا قالب ها: به علت کشش سطحی بالایی که دارد در مقابل تغییر حجم سطح زیرین و ترک های مویی مقاومت می‌نماید.
آنتی باکتریال: به علت مواد تشکیل دهنده این نوع رنگ،زمینه مناسب برای رشد باکتری ها،میکروب ها، قارچ ها، کپک ها، جلبک ها، خزه ها و … فراهم نمی‌ باشد.
کم بو یا بی بو: پس از اجرا، بعد از مدت کوتاهی بویی در محیط باقی نمی‌ماند.
در مدت کوتاهی خشک می‌شود: بر روی سطوح گچی و سیمانی در کمتر از یک ساعت و پس از گذشت سه روز کاملا خشک می‌شود و پس از آن قابل شستشو است.

معایب و مزایای رنگ مولتی کالر در نقاشی ساختمان
معایب و مزایای رنگ مولتی کالر در نقاشی ساختمان

بافت ویژه این رنگ و مات و کم‌ جلا بودن آن، مشکلاتی از قبیل موج و خرابی سطح زیر کار دیوار را در خود محو می‌کند. از آن جایی که ذرات معلق هوا و دودها را به خود جذب نمی‌کند، برای محیط‌های پرترافیک و یا پر رفت‌و‌آمد مانند راه‌پله‌ها بسیار مناسب است. در صورت آسیب‌دیدگی به سادگی با حداقل مواد و به بهترین وجه ممکن قابل ترمیم است. در مدت کوتاهی خشک می شود، بدون بو است، ضخامت کمی دارد، قابلیت اجرا بر روی تمامی سطوح بدون رنگ پریدگی و زرد شدن را دارد.
از جمله رنگ هایی است که بر روی تمام سطوح استفاده می شود.
به دلیل اینکه دود و غبار به خود جذب نمی کند بهترین رنگ برای راه پله ها و محیط های پر ترافیک و شلوغ مثل سالن امتحانات و راه رو دانشگاه است.