قوانین در اجرای پارتیشن بندی اداری

قوانین در اجرای پارتیشن بندی اداری

پارتیشن اداری , یک جداکننده برای محیط اداره و دفتر کار است , به دلیل سلیقه و تنوع در محیط کار , جدا سازی بر اساس پارتیشن صورت میگیرد نه دیوار های قدیمی , در ادارات معمولا از پارتیشن های چوبی و ام دی اف یا پی وی سی استفاده می شود که در این پست به اطلاعات مختصر و جامعی درباره انان پرداخته ایم .

مقدمه ای بر پارتیشن اداری :
پارتیشن اداری یکی از جداکننده های موقت فضای اداری است که به منظور بهینه سازی، زیباسازی و نظم دهی به فضای اداری بیشتر کاربرد دارد. دیوارهای پوشیده از گل و گیاهان ایده ای عالی برای اجرای پارتیشن اداری است. شما می توانید پارتیشن های خود را با فلاورباکس نیز تزئین کنید واجرای پارتیشن اداری را بی نظیر کنید. استفاده از پارتیشن های کوتاه و بلند اداری هم یکی از بهترین ایده ها برای اجرای پارتیشن بندی در فضاهای اداری مختلف است.

یکی از پرکاربردترین انواع پارتیشن در محیط های اداری، پارتیشن دوجداره می باشد، چرا که این نوع پارتیشن مناسب این مکان بوده و هر گونه مزاحمت های صوتی را مانع می شود. در پارتیشن دوجداره از شیشه های دوجداره استفاده می کنند که اغلب مواقع نیز از شیشه های مات به کار می برند تا از مزاحمت های دیداری نیز جلوگیری شود. ارتفاع پارتیشن های دوجداره در پارتیشن بندی اداری، امری کاملا سلیقگی بوده و بستگی به فضا و کاربرد آن دارد.

انواع تقسیم بندی پارتیشن های اداری :

1. بر اساس متریال مورد استفاده
2. بر اساس تعداد جداره ها

انواع پارتیشن اداری بر اساس متریال مورد استفاده :

1. پارتیشن ترکیبی از پارتیشن شیشه و MDF
2. پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلومینیومی
3. پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی
4. پارتیشن MDF
5. پارتیشن شیشه ای
6. پارتیشن آلومینیوم

** بررسی هر یک از پارتیشن های اداری بر اساس متریال مورد استفاده :

1. پارتیشن ترکیبی از پارتیشن شیشه و MDF
در این پارتیشن بندی از MDF به عنوان فریم و اسکلت بندی پارتیشن استفاده میشود و شیشه برای پر کردن قاب پارتیشن به کار میرود. این نوع پارتیشن بندی به وفور در فضاهای اداری به کار میرود و این امکان را برای کارمندان فراهم میکند که به محیط بیرون از حریم خصوصی خود نیز مشرف باشند.

2. پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلومینیومی
آلومینیوم فلزی بسیار سبک در عین حال مقاوم است که استفاده از آن در پارتیشن بندی نمایی زیبا ایجاد میکند. اصولا از آلومینیوم برای فریم بندی قاب پارتیشن ها استفاده میشود, ام دی اف نیز بری پر کردن قاب به کار میرود. این پارتیشن بندی قابلیت تغییر پذیری و جا به جایی را نیز دارد.

3. پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی
در این پارتیشن بندی از آلومینیوم برای فریم بندی و از شیشه به عنوان پر کننده سطح استفاده میشود. این نوع پارتیشن از طراحی منحصر به فردی برخوردار است و از شیشه های تک جداره, دو جداره و منحنی به صورت مات یا شفاف در اجرای آن استفاده میشود. پارتیشن شیشه ای این امکان را فراهم میکند که با صرف هزینه ای ناچیز بهترین استفاده از محیط کار صورت گیرد. این نوع پارتیشن قابلیت عبور نور را دارد و نوعی عایق صوتی برای جلوگیری از انتقال سر و صدا نیز محسوب میشود.

4. پارتیشن MDF
در این نوع پارتیشن بندی تنها متریالی که به کار میرود ام دی اف است, به نحوی که نمای ظاهری و حتی فریم بندی پارتیشن ها نیز از جنس ام دی اف میباشد. MDF به دلیل داشتن سطح صاف, قابلیت روکش کاری و رنگ آمیزی دارد و در برابر تغییر شکل و خمیدگی مقاوم است. پارتیشن ام دی اف در برابر رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی دارد و نوعی عایق صوتی در محیط اداری محسوب میشود که از انتقال صدا به بخش های مجاور جلوگیری میکند.

قوانین در اجرای پارتیشن بندی اداری
قوانین در اجرای پارتیشن بندی اداری

انواع پارتیشن اداری بر اساس تعداد جداره ها :

1. پارتیشن های تک جداره : پارتیشن‌های تک جداره دارای ستون‌های متعددی هستند که قرار گرفتن آن‌ها بر روی زمین را راحت تر می‌کند.

2. پارتیشن های دو جداره : در پارتیشن‌های دوجداره قابلیت ساخت قاب‌های یک‌تکه و بزرگ وجود دارد.بدنه پارتیشن به‌اندازه کافی مقاومت و استحکام دارد و می‌تواند بدون نیاز به ستون بر روی زمین قرار بگیرد.

*** بررسی هر یک از پارتیشن های اداری بر اساس تعداد جداره ها :

1. پارتیشن های تک جداره :
پارتیشن های تک جداره به صورت قاب هایی یک تکه با حالت ایستاده اند. وزن این پارتیشن ها سبک بوده و به راحتی میتوان آنها را جا به جا نمود. پارتیشن تک جداره ظاهری ساده دارد و تنوع در آن نسبت به پارتیشن های دو جداره کمتر است .معمولا در این نوع پارتیشن استفاده از یراق آلات اضافی مانند پرده کرکره مرسوم نمی باشد. قیمت این پارتیشن نسبت به پارتیشن های دو جداره ارزان تر است.

2. پارتیشن های دو جداره :
در پارتیشن های دو جداره برای نگه داشتن پارتیشن از ستون استفاده نمیشود زیرا این پارتیشن ها به اندازه کافی مقاوم بوده و استحام آنها باعث میشود بدون نیاز به ستون بر روی زمین قرار گیرند. در این نوع پارتیشن میتوان از پرده کرکره در فضای مابین شیشه ها استفاده نمود. یکی از مزیت های پارتیشن دو جداره عبور کابل های شبکه و سیستم در قسمت های پارتیشن است. بطور تقریبی پارتیشن های دو جداره دو برابر مدل های تک جداره هزینه در بر خواهند داشت ولی آنچه در مدل های دو جداره قابل توجه است تنوع بیشتر در محصولات و زیبایی در مدل هایی ست که تا سقف امتداد دارند. پارتیشن های دو جداره وظیفه عایق صوتی را بر بهتر عهده دارند.

مزایای استفاده از پارتیشن های اداری: