ویژگی , معایب و مزایای کابینت PVC ( پی وی سی )
کابینت پی وی سی از محبوب ترین کابینت ها در استخر ها و سرویس بهداشتی ها است. به علت هزینه زیاد آن معمولا برای منازل مسکونی از آن استفاده نمی شود . سامان دکو در این پست قصد دارد به شما اطلاعاتی جامع در مورد کابینت و کمد پی وی سی ارائه بدهد . تا انتهای مطلب همراه ما باشید .
مقدمه ای بر کابینت پی وی سی :
پی وی سی (PVC) نوعی پلاستیک محسوب میشه که با ورق های نسبتاً ضخیم اون (بین 1.5 تا 2 سانتی متر) میشه بدنه کابینت و کمدها رو ساخت و عموما رنگ سفید داره. در صنعت کابینت، این متریال رو در ساخت بدنه اطرافِ سینک ظرفشویی استفاده می کنند. چرا؟ چون این ماده کاملاً ضد آبه و میتونن خیلی از مشکلات کابینت های آشپزخانه رو که ناشی از رطوبت هست باهاش کنترل کنند. کلاً یادتون باشه برای هر نوع کابینتی (کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت چوبی و …) ما توصیه میکنیم بدنه اطراف و زیر سینک کابینت رو با پی وی سی (PVC) بسازند.
معایب کابینت پی وی سی (PVC):
هزینه نسبتاً زیاد پی وی سی (PVC)
تنوع رنگ و طرح محدود
مزایای کابینت پی وی سی (PVC):
ضد آب بودن و مقاوت کامل در برابر رطوبت
مقاومت در برابر حشرات موذی مانند موریانه
سبک بودن
کاربرد PVC
امروزه استفاده از ورق های PVC در ساخت کابینت آشپزخانه روشی جدید است که در بازار رواج یافته است. پی وی سی نوعی پلیمر محسوب میشود که در صنعت ساخت و ساز به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. ورق های PVC با ضخامت های مختلف و به دو صورت هایگلاس و مات تولید میشوند. از ورق های پی وی سی در ساخت کابینت های آشپزخانه, حمام, سرویس بهداشتی و استخرهای تفریحی استفاده میشود. کابینت های پی وی سی در طیف وسیعی از رنگ تولید میشوند و میتوان آنها را با توجه به دکوراسیون داخلی مورد نظر انتخاب نمود.
از مزایای استفاده از این ورق ها در کابینت سازی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
• رنگ بندی متنوع
• وزن بسیار سبک به علت چگالی پایین
• نگهداری و مراقبت آسان
• مقاوم در برابر حرارت
• عایق گرما و رطوبت
• نصب اسان و کم هزینه
• مقاومت در برابر رطوبت و عدم پوسیدگی
• دوام و طول عمر بالا نسبت به چوب
• ۱۰۰% ضد آب
• ضد خش
مقایسه pvc و mdf
اگر بخواهیم به پی وی سی و ام دی اف نگاهی مقایسه ای داشته باشیم، می توانیم بگوییم پی وی سی از ام دی اف بسیار جلوتر خواهد بود. زیرا طول عمر بالای پی وی سی و مقاومت بالای آن در برابر دما، رطوبت، ضربه، خش و مواد اسیدی موجب محبوبیت آن در سال های اخیر در نزد مشتریان شده است. البته نمی توان منکر زیبایی و منحصر به فردی پی وی سی شد. پی وی سی ها در دو نوع مات و هایگلاس قابل تهیه می باشند که البته نوع براق پی وی سی ها در سال گذشته با استقبال بسیار خوبی از سوی مشتریان مواجه بوده است.
به طور کل می توان گفت نگهداری از کابینت های پی وی سی در مقایسه با کابینت های ام دی اف بسیار آسان تر است؛ ضمن اینکه تفاوت سبک و سیاق طراحی و پیاده سازی کابینت های پی وی سی در مقایسه با کابینت های ام دی افی از نقاط جذب مشتریان به سمت این خلاقیت نوین به حساب می اید.
ورق ضد آب پی وی سی (PVC) سفید
PVC در صنعت دکوراسیون کجا استفاده زیادی دارد؟ با توضیح بالا احتمالاً درست حدس زدید! هرجایی که نیاز باشد دکوری داشته باشیم که خیلی مقاوم به رطوبت باشد مثل کمدهای استخرها، روشوییهای کابینتی، کمدهای حمامی، آزمایشگاهها و غیره.
اما سوال اصلی این است که آیا کل یک کابینت آشپزخانه را هم با پی وی سی (PVC) میسازند؟؟ جواب: معمولاً نه. چون این متریال نسبتاً گرون بوده و از طرفی رنگ بندی و طرح های خیلی زیبایی نسبت به ام دی اف و های گلاس و چوب ندارد….. اما طی سال های اخیر تکنولوژی و تنوع ساخت ورق های پی وی سی پیشرفت کرده و دیگر فقط طرح های کاملاً سفید تولید نمیشود. بنابراین میشود با همین ورق های پی وی سیِ رنگی یا طرح دار کل یک کابینت را ساخت و بعضی ها هم متناسب با شرایطشون این تصمیم را میگیرند.
اما به هر حال همچنان کمتر پیش می آید کل درب ها و بدنه های کابینت های آشپزخانه (بجز اطراف سینک) را با پی وی سی بسازند.
ویژگی , معایب و مزایای کابینت PVC ( پی وی سی ) – معایب و مزایای کابینت PVC – سایت تخصصی کابینت پی وی سی – ویژگی های کابینت PVC ( پی وی سی )