بازسازی و تعمیر ساختمان های تجاری

بازسازی و تعمیر ساختمان های تجاری

ساختمان های تجاری اهمیت زیادی دارند چرا که محل های عمومی و محل عبور مردم هستند. اهمیت دکوراسیون و نمای داخلی و خارجی ساختمان های تجاری خیلی حائز اهمیت است . این ساختمان ها به دلیل رفت و آمد مردم بسیار در معرض فرسوده شدن و خراب شدن است. ساختمان های تجاری شامل پاساژ های فروشگاه ها و … است که استفاده از نما به نوعی تبلیغ و نشاندهنده ارزش و کیفیت آن ساختمان تجاری است . سامان دکو در این قصد دارد شما را ساختمان های تجاری آشنا کند تا بدانید اصول و قوانین در بازسازی یک ساختمان تجاری چیست و چگونه انجام می شود.

همانطور که گفته شد از پر اهمیت ترین بازسازی ها ، بازسازی ساختمان تجاری می باشد چرا که بسیاری از افراد که در ساختمان های تجاری کار میکنند بیشتر تایم و زمان خود را سر کار هستند و در محل کاری که به اصطلاح ساختمان آن کهنه است می گذرانند و این کار خطرناکترین سهل انگاری است که میتواند به راحتی با جان بسیاری از افراد بازی کند. متاسفانه بسیار شاهد این بوده ایم که در ساختمان های تجاری قدیمی حوادثی به وجود آمده است که علاوه بر غیر قابل بازگشت بودن ، خسارت های جانی و مالی بسیاری به کسبه و افرادی که حتی برای انجام کارهای روزانه مثل خرید یا انجام کارهای اداری روال روزانه به آن ساختمان مراجعه کرده بودند، وارد شده است.

تمام فروشگاها و مغازه های موفق ، طراحی و دکوراسیون مغازه خود را در اولویت جذب مشتری قرار میدهند. به عنوان نمونه برند آدیداس در سال ۲۰۱۳ برای یکی از فروشگاهای خود مبلغ زیادی را برای بازسازی و تغییر دکوراسیون و طراحی هزینه کردو بازاریابها و مدیران موفق در عرصه تبلیغات اصل مهم در جذب یک مشتری را در یک فروشگاه یا مغازه ،طراحی داخلی و نوع دیزاین میدانند

قوانین مهم :

۱-ابتدا بودجه خود را تعیین کنید.
اگر از ابتدای کار بدانید چقدر سرمایه موجود برای این کار دارید، از سردردهای بسیاری نجات خواهید یافت. در این مرحله است که باید مشخص کنید برای هر کاری چقدر می خواهید هزینه کنید. از بروز هزینه های غیرمنتظره هم نباید بترسید. قانون اول این بخش می گوید باید ده درصد کل مبلغ را به اتفاقات و هزینه های غیرقابل پیش بینی و اجتناب ناپذیر که سد راه شما می شوند، اختصاص بدهید.

۲- مجوز و آیین نامه های ملزوم را اخذ کنید.
هیچ ساختمانی بدون مجوز ساخته نمی شود. پس این مورد یکی از اولین اقداماتی است که باید صورت پذیرد. همچنین بد نیست با قوانین و مقرراتی که باید از آن ها پیروی کنید هم آشنا شوید. وقتی با استانداردهای پلکان مسطح معلولین، امنیت احتراق، استحکام ساختمان و غیره آشنا باشید، کار طراحی پلان و نقشه کشی ساختمان راحت تر می شود.

۳- برای طراحی نقشه ساختمان ، از یک فرد حرفه ای و معتمد استفاده کنید.
نباید اولین پیمانکاری که پیدا می کنید را استخدام کنید. برای پروژه های دندانپزشکی یا کلنیک پزشکان، تصمیم عاقلانه این است که از پیمانکاری استفاده کنید که در این زمینه تخصص و تجربه دارد. این افراد می توانند مقرراتی که شاید شما از آن آگاه نباشید را یادآوری و رعایت کنند و بهترین راهکارها را پیشنهاد می کنند.

۴- یک برنامه زمانبندی معقولانه تنظیم کنید.
هرچه مدت زمان تکمیل یک پروژه بیشتر طول بکشد، هزینه بیشتری خواهد داشت. اما تعجیل در اتمام آن هم حرکتی فاجعه بار است. وقتی مراحل اولیه پروژه را برنامه ریزی می کنید از سازنده خود بپرسید برای تکمیل پروسه ساخت چقدر زمان نیاز دارند و مدت زمان بیشتری هم برای اصلاحات و وقایع غیرقابل پیش بینی در نظر بگیرید. در این صورت بدون نگرانی از عقب افتادن کار، در کمال آرامش مراحل را سر موعد تکمیل می کنید.

۵- با داشتن قراردادی محکم، از ایجاد اختلاف جلوگیری کنید.
با در نظر گرفتن تمامی اشخاص و طرفینی که در یک پروژه ساخت و ساز عادی مشغول به کار خواهند بود، به طور حتم اختلافات ریزی به وجود خواهد آمد. علت وجود قرارداد همین است. قرارداد ایده آل عبارت است از سندی که مسئولیت تمامی طرفین و نحوه عملکرد در صورت بروز اختلاف را در بر می گیرد. وجود یک وکیل باتجربه در این زمینه کمک بزرگی به تنظیم قرارداد می کند.