معایب و مزایای استفاده از عایق رطوبتی پلیمری پاششی
سامان دکو در این پست قصد دارد به شما عایق رطوبتی پلیمری پاششی را معرفی کند. همانطور که از نام آن مشخص است عایق رطوبتی پلیمری از پلیمر ساخته شده و به صورت پاششی اجرا می شود . عایق پلیمری هیچ آلودگی در هوا و محیط زندگی وارد نمی کند . اجرای عایق پلیمری نیازی به حرارت ندارد و با پخش کردن یا پاشش آن بر روی سطوح اجرا می شود. از مزایای این عایق این است که می توان گوشه و کنار کنج ها را به صورت یکنواخت پوشش داد. عمر مفید عایق های پلیمری ۲۰ سال است که نسبت به سایر عایق های رطوبتی بالاتر می باشد.
کاربردها
عایق دیوارها و سقفها در ساختمانها
عایق سقفهای کاذب
عایق مناسب جهت مرغداریها و دامداریها
بدنه کشتی و هواپیما
عایق پلیمری جایگرین ایزوگام و دیگر عایق های سنتی
عایق رطوبتی سفید و پلیمری ویستا جایگزین مطمئن به جای قیر گونی و ایزوگام می باشد. عایق سفید و پلیمری ویستا علاوه بر این که یک عایق رطوبتی جدید محسوب می گردد، نوعی پوشش به صورت آب بند است و از مواد پلیمری بر پایه آب، نوعی عایق نانو است که تحت فن آوری نانو ساخته شده است. این عایق پس از خشک شدن و تشکیل پلیمر کاملا آب بند می شود.
مزایا
عایق صدا عایق رطوبت عایق حرارتی هزینه نسبتا پایین نسبت به عایقهای الاستومری و کراسلینک فشرده سرعت بسیار بالای اجرا پوشش مناسب جهت نقاط کور جلوگیری از اتلاف انرژی
نحوه نصب
بسته به متراژ از دستگاههای مناسب برای اسپری استفاده می شود . ضخامت مناسب جهت عایق نمودن سقفو دیوار ساختمانها 2/5 الی 3 سانتیمتر ضخامت کافی میباشد اجرای پاشش با دستگاههای مکانیکی و الکتریکی و کمپرسسور میباشد و در موقع پاشش میبایست مراقب ترکیب مواد قبل از اسپری بود و نکات ایمنی را کاملا رعایت کرد . زمان پاشش به ضخامت بوجود آمده نسبت مستقیم دارد.